Platila je za frizuru 200 evra! Nedelju dana kasnije, počeo je pravi PAKAO!

Holi Džejn Harbotl (19) iz Velike Britanije je studentkinja koja je dugo maštala o savršenim ekstenzijama za kosu.

Budući da pati od anksioznosti, mama je rešila da je počasti ekstenzijama koje toliko priželjkuje. Za to zadovoljstvo izdvojila je 200 funti i poslala ćerku u salon. Sada je depresivna jer joj je kosa toliko upropašćena da mora da je krije perikom.

qlpktkq_TURBXy9m_NGI0_MDAx_OTcx_Nz_Ri_ZTY3_MWYx_OGQz_MDRi_Yzdk_ODI1_OS5qc_GVnk

Međutim, izgleda da novac ne garantuje da ćete dobiti glamuroznu frizuru, poput onih koje imaju dame sa crvenog tepiha.

Holi je preporuku za frizerku dobila od drugarice, a od samog početka joj se nije svidela situacija.

,,Bila je užasno neljubazna kada sam zvala da zakažem termin. Nije mi dala nikakav savet ni sugestiju, što je bezveze jer sam ipak po prvi put radila ekstenzije, pa bi mi svaki savet značio,” očajna je Holi.

Tg0ktkq_TURBXy9m_ZTBk_YTNh_OTk5_Nz_Qx_Mz_M4_MDYz_MTBk_ZGVi_NDQ2_Y2_Q4_OC5qc_GVnk

Kako kaže, svega nedelju dana nakon rađenja ekstenzija, kosa je počela da opada. Zvala je frizerku, ali joj je ona rekla da nema razloga za sekiraciju. Međutim, Holi tvrdi da frizerka nije lepo ređala ekstenzije, već ih je stavljala jednu preko druge, i to se pretvorilo u jedno ogromno zamršeno klupko.

,,To je smešno. Radila sam joj ekstenzije pre više od pet meseci. Tačnije, 22. septembra. Prve nedelje je par ekstenzija ispalo, a ja sam joj rekla da obrati pažnju, pa ako ispadne još da mi se javi. Nije mi se javila sve do ove nedelje. Poslala mi je slike i rekla sam joj da mora da dođe da to pogledam lično. Pitala me je šta ću onda da preduzmem, a ja sam rekla da ću ih verovatno ukloniti, a onda je ona počela da kači slike, ali i da mi preti na Fejsbuku,” tvrdi frizerka i dodaje da ceo problem leži u tome što devojka od starta nije dobro vodila računa o ekstenzijama.

e_Lktkq_TURBXy81_NGRk_Nj_A0_N2_Iz_NDE0_ZDdl_YTJi_Yj_Ew_NWFm_Nz_Vi_NTA3_OS5qc_GVnk_Z

Obratite pažnju kod koga idete na ovakve zahvate, iskustvo ove devojke treba da nas sve upozori!Leave a Comment