Paziti Ćete Od Sad Koga Ćete Primati U Kuću – Donosimo Vam Trik Koji Će Vam Otkriti Koji Jej Gost Unio Negativnu Energiju U Kuću!

DA LI ZNATE DA SVAKA OSOBA NA OVOM SVIJETU IMA NEKU ENERGIJU KOJU U SEBI DRŽI ILI KOJU ČUVA U PROSTORU U KOJEM BORAVI? OBIČNO SU NAŠI DOMOVI ILI STANOVI MJESTA GDJE SE SUSREĆU RAZLIČITE ENERGIJE.

v-sdssd

Mi pojedinci kao i naši članovi porodice imamo različite energije koje se susreću u kući. Jedan od najvećih uzročnika stresa je svakako negativna energija. Obično dolazi do problema sa finansijama, ili je možda u pitanju zdravlje, i to je jedan od razloga zbog čega se javlja problem sa lošim raspoloženjem, odnosno negativnom energijom.

Ukoliko smatrate kako se u vašoj kući nalazi jedna takva energija, morali biste onda preduzeti neke stvari. U jednu praznu čašu sipajte malo vode i morske soli, kao i bijelog sirćeta. Voda neka bude hladna. Kada napunite tu čašu, ostavite je zajedno sa smjesom u neku prostoriju gdje mislite da boravi negativna energija.

vsddssdv

24 sata od postavljanja ne dirajte čašu, a ako sutradan bude kojim slučajem u istom stanju, to je znak da nema negativne energije, a ako budu neki balončići, onda ima negativne energije.Leave a Comment