IMAO je žute zube pune KAMENCA, a onda je ovom smesom od jednog sastojka za 1 dan IZBELEO ZUBE i SKINUO SAV KAMENAC!

Zubni kamenac je čest problem, i savremena stomatologija predlaže dosta načina za njegovo uklanjanje. Ali, postoji metoda kojom se odlično rešava ovaj problem, a štedite i novac.Temeljna higijena usne duplje veoma je bitna: ako se ne vodi briga o zubnoj gleđi, i na vreme ne odstranjuje zubni kamenac, može se razviti upalno oboljenje – paradontopatija kod koje infekcija dospeva kroz koren, u sam zub, koja izaziva i upalu mekog tkiva.

Screenshot_137-620x330_1

Na sreću, postoji prirodno sredstvo za prevenciju ove neprijatne bolesti!

Kako ukloniti zubni kamenac u kućnim uslovima:
Biće potrebno:– 40 gr ljuske oraha– 250 ml vode

Primena:
Prokuvajte ljusku u vodi u toku 20 minuta. Skinite sa šporeta i poklopite. Ohladite i procedite.Pokvasite četkicu za zube u ovom rastvoru na desetak minuta.Zatim njome, temeljno očistite zube, povremeno je umačući u rastvor. Ovu proceduru možete ponavljati i do tri puta dnevno.

Pripremljeni odvar možete koristiti 2 dana, posle pripremite novi. Već posle nekoliko dana rezultat će vas obradovati!Ljuska oraha je moćno antibakterijsko sredstvo, koja, takođe, pomaže čišćenju i zubne gleđi od neprijatnih naslaga. Ova procedura je korisna i onima koji pate od krvarenja desni: upala brzo nestaje.Leave a Comment